Programma

Vrijdagavond 22 februari vanaf 18:30 uur: Prinsenbal

Prinses Zoëke d’n urste gaat vanavond aftreden. Wie de nieuwe prins of prinses van JVC de Dreevers gaat worden weet nog niemand. Wie  komt de nieuwe prins/prinses inhuldigen? Verschillende carnavalsverenigingen komen een bezoekje aan de Dreef brengen. En dat betekent feest tot in de wat latere uurtjes.

Zaterdagavond 23 februari:

Prinsenbal van De Doorzetters aanvang19.30 uur zaal open 19.00 uur.

Een leuke avond met De Doorzetters, wie word de nieuwe prins of prinses. Verschillende carnavals verenigingen komen een bezoekje brengen aan de Doorzetters.

Vrijdagavond 1 Maart 18.30 – 20.30 uur: Carnavalsdisco

Heerlijk disco carnaval voor de jeugd.

Zaterdag 2 Maart van 14.11 uur: Lappegatse optocht

Wijkcentrum De Dreef doet ook dit jaar weer mee aan de Lappegatse optocht met een wagen en een loopgroep. Na afloop van de optocht is iedereen rond 16.00 uur van harte welkom voor de officiële intocht van de nieuwe prins/prinses en de raad van 11 van JVC De Dreevers.

Zaterdagavond 2 Maart 20.00 – 24.00 uur: The Wieners

Een rock around the Fox Swingparty met The Wieners. Met ruim 100 shows per jaar, is The Wieners de meest optredende rock’n’roll-band van Nederland. Muziek uit de fifties en vroege sixties, gebracht met veel plezier, vakmanschap en hoorbare liefde voor het origineel. De entree is €9,50 euro. Mis het niet.

Zondag 3 Maart 11.11 uur: Carnavalsontbijt

Traditiegetrouw organiseert De Dreef in samenwerking met het Stadprinscomité het Lappegatse Carnavalsontbijt voor de ‘vroege vogels’. Alle Geldropse carnavalsvierders zijn welkom. Natuurlijk zullen ook prins(es), adjudant(e) en Raad van 11 van JVC de Dreevers hun opwachting maken.

Vergeet niet tijdig kaarten te kopen aan de bar van De Dreef. De kaarten voor het ontbijt kosten €6,66 per stuk en zijn verkrijgbaar tot en met woensdag 7 februari aan de bar in De Dreef.

Zondagmiddag 3 Maart vanaf 14.00 uur:

“jungle” kindermiddag met gezellige muziek aangepast aan de jonge jeugd

Maandagmiddag 4 Maart vanaf 14.00 uur:

Dreefs Got talent, voor de jeugd een heerlijk middagje met hopelijk vele optredens

Maandagavond 4 Maart 18.30 uur: De Doorzetters

Vanavond is De Dreef het middelpunt van de carnavalsactiviteiten in Lappegat. Tijdens de avond van De doorzetters verwelkomen we alle Geldropse carnavalsverenigingen. De Doorzetters weten wat echt carnaval vieren is en maken er ieder jaar een groot feest van. Een avond vol hossen, dansen en springen die niemand wil missen!

Dinsdagmiddag 5 Maart vanaf 14.00 uur: Bingo

Bingomiddag voor jeugd en volwassenen met leuke prijzen. De bingo wordt afgewisseld met een spannende quiz.

Tijdens de carnaval is wijkcentrum De Dreef de residentie van CV De Doorzetters en JCV De Dreevers, samen maken  ze er een leuk feest van

Rond 20.00 wordt Carnaval 2019 afgesloten.